Kangoo Jumps Body & Mind

Beweging
Samenkomst

Kangoo Jumps Body & Mind is het aan de hand van wandelen, joggen, Kangoo Dance / Power, mentale coaching en voeding weer in terug in balans komen met lichaam en geest.

Met het team Monique, Els en Nienke zullen er 3 onderdelen gegeven worden tijdens de wandel route.

Bij Monique ligt de focus op je gevoelsleven en welke invloed deze heeft. Met verschillende bewustwordingsoefeningen kom je weer dichterbij je gevoel en dus meer in balans.

Bij Els ligt de focus op voeding en ademhaling. Aan de hand van de juiste voeding en je onderliggende motivatie bereik je je doelen om weer in balans te komen makkelijker. Aangevuld met de focus op de ademhaling maakt de "voeding" voor je lichaam compleet.

Bij Nienke ligt de focus op de lichamelijke inspanning aan de hand van rebound technieken op de Kangoo Jumps tijdens het wandelen en joggen. Op de helft van de route zal er een intermezzo van 20 minuten plaatsvinden waarop we op muziek Kangoo Dance & Power gaan doen.

Alle onderdelen zijn ook als personal training/coaching aan te vragen. Neem hiervoor contact op via het formulier op de "team" pagina of maak een afspraak tijdens een wandeling.

Prijs

€5

Waar

Leeghwater 1 Amersfoort

Contact

Nienke Buiskool Leeuwma
Contactpersoon

Neem contact op met Nienke:

-5